Logo Sliedrecht
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Rivierdijk 494, Sliedrecht

Aanleiding

Initiatiefnemer is voornemens een bestaande woning aan de Rivierdijk 494 te slopen en een nieuwe woning terug te bouwen.

Plangebied

Het plangebied is gelegen aan de Rivierdijk 494. Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd door de Rivierdijk, waaraan het perceel tevens ontsloten is, en aan de zuidzijde door de rivier de Beneden-Merwede.

Ontwerpbesluit

Burgemeester en wethouders van Sliedrecht maken bekend dat ingevolge artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten:

  • 1. het bouwen van een bouwwerk;

  • 2. het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

Stukken ter inzage

In verband hiermee ligt het ontwerpbesluit, met de daarop betrekking hebbende stukken acht weken ter inzage, vanaf vrijdag 17 januari tot vrijdag 28 februari 2014, in het gemeentekantoor, Industrieweg 11.

U kunt het ontwerpbesluit ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het projectbesluit op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het projectbesluit in te typen of te zoomen op de kaart.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl, via: Plannen en projecten -> Ruimtelijke Plannen -> Omgevingsvergunningen.

Mogelijkheid zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen op het ontwerpbesluit omgevingsvergunning. Uw zienswijzen kunt u schriftelijk kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht.

Wilt u een mondelinge zienswijze geven, dan dient u dit uitdrukkelijk te verzoeken bij de afdeling Ruimte

Nadere informatie

Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met team VTH, telefoon (0184) 495 955.

Naar boven