Logo Neder-Betuwe
Wijzigingsplan ‘herontwikkeling Torenstraat 1 te Wely’, Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 1 mei 2014 tot en met 11 juni 2014 bij de bouwbalie van de afdeling Fysieke Pijler van het gemeentehuis, Burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpwijzigingsplan ‘Herontwikkeling Torenstraat 1 te Wely’.

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om twee vrijstaande woningen te realiseren op het perceel Torenstraat 1 te Wely.

Het ontwerp bestemmingsplan is ook raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.wpDOtorenstraat1-ont1, en op de gemeentelijke website www.nederbetuwe.nl (navigatie op website --> naar Bestemmingsplannen --> Bestemmingsplannen ter inzage --> Link --> 30 april 2014.

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen over dit ontwerpwijzigingsplan kunnen door belanghebbenden gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe, postbus 20, 4043 ZG Opheusden. Voor vragen over het plan kunt u contact opnemen met de Afdeling Fysieke Pijler (Bouwbalie) en voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Fysieke Pijler, beide bereikbaar via tel.nr. 0488-449900.

Opheusden, 30 april 2014

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe,

Naar boven