Logo Rucphen
Kennisgeving ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Martenstraat 4 Sprundel, Rucphen

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

Voor: C.M.A. Oomen

Activiteit(en): strijdig gebruik en milieu

Locatie: Martenstraat 4 Sprundel

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 1 mei 2014 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van de afdeling Gemeentewinkel. De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn in deze periode elke werkdag in te zien van 08.00- 12.00u en op woensdag van 08.00-20.00u.

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen door belanghebbenden schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Rucphen, postbus 9, 4715 ZG Rucphen. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Deze mondelinge zienswijzen kunnen telefonisch of in persoon kenbaar gemaakt worden. U kunt hiervoor een afspraak maken met de heer M.L.M. Sijmens.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Besluit tevens publiceren in de Staatscourant

Naar boven