Logo Lelystad
Ontwerpwijzigingsplan Knarweg 10, Lelystad

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat voor een deel van het perceel Knarweg 10 te Lelystad ex artikel 3.6 lid 1 sub a het “Ontwerp wijzigingsplan “Knarweg 10” is opgesteld. Het plan is opgesteld voor vergroting van het bouwvlak in verband met onder andere de nieuwbouw van een stal en energievoorziening. Ten behoeve van het initiatief is een Planmer en Mer-beoordeling uitgevoerd.

Het bovengenoemde wijzigingsplan ligt samen met de bijbehorende stukken met ingang van 24 april 2014 gedurende zes weken in het Stadhuis aan het Stadhuisplein 2 voor een ieder ter inzage. Het Stadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00, op donderdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.lelystad.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0995.WP00011-OW01).

Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders omtrent het voornemen genoemde wijziging vast te stellen. Ingeval van indiening van een mondelinge zienswijze wordt verzocht eerst contact op te nemen met telefoonnummer 14-0320.

Naar boven