Logo Zuidplas
Ontwerpuitwerkingsplan ‘Moerkapelle-Oost, fase 1’, Zuidplas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas maken bekend dat met ingang van 16 januari 2014 het ontwerpuitwerkingsplan ‘Moerkapelle-Oost, fase 1’, met bijbehorende stukken, gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Inhoud plan

Het ontwerpuitwerkingsplan maakt het mogelijk om aan de oostzijde van Moerkapelle circa 150 woningen te realiseren. Daarnaast worden de voetbalvelden verplaatst en een Brede school mogelijk gemaakt. Het betreft een uitwerking van bestemmingsplan ‘Zuidplas Noord’.

Terinzagelegging

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt met ingang van 16 januari 2014 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. U kunt het plan in deze periode ook digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl, of de website van de gemeente (www.zuidplas.nl > Wonen & Leefomgeving > Ruimtelijke plannen > Bestemmingsplannen in voorbereiding > Moerkapelle).

Reageren

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen. Uw zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling VROM, tel. (0180) 637 711.

Naar boven