Logo Bergen op Zoom
Bestemmingsplan ‘Islamitisch cultureel centrum, Wattweg’, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maakt bekend dat het bestemmingsplan “Islamitisch cultureel centrum, Wattweg” onherroepelijk is geworden.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Wattweg 7, kadastraal bekend: Bergen op Zoom, sectie C, nummer 3642 en het perceel Oude Stationsweg 37/37A, kadastraal bekend: Bergen op Zoom, sectie H, nummer 4762. Het bestemmingsplan maakt de verplaatsing van de moskee, die nu nog gevestigd is aan de Oude Stationsweg 37/37A, naar het perceel aan de Wattweg 7 (voormalig distributiecentrum PostNL) mogelijk.

Tegen het bestemmingsplan is geen beroep en/of voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State ingediend, waardoor het plan op 31 december 2013 onherroepelijk is geworden. Het plan ligt ter inzage bij het team Ruimtelijke Ordening en Vergunningen en is tevens digitaal beschikbaar via de gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0748.BP0199-0401).

Bergen op Zoom, 17 januari 2014

Naar boven