Logo Hattem
Verzoek omgevingsvergunning, afwijking bestemmingsplan/verklaring van geen bedenkingen Brugge 1, Hattem

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem maakt ingevolge artikel 3.10, lid 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend, dat een verzoek om omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening gedeeltelijk is ingediend voor het realiseren van een kinderboerderij op de locatie Brugge 1 te Hattem kadastraal bekend gemeente Hattem, sectie D, nummers 6909 en 6911. De aanvraag is geregistreerd onder nummer 0244201400018.

Kennis wordt gegeven van het voornemen van het college om ontheffing te verlenen van het geldende bestemmingsplan “Assenrade” met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en artikel 6.5, lid 1 van het Besluit omgevingsrecht.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen liggen vanaf 23 april 2014, gedurende zes weken, ter inzage in het stadhuis. Een ieder die bedenkingen heeft tegen het verlenen van de omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen wordt in de gelegenheid gesteld een zienswijze omtrent het voornemen, gedurende de termijn van terinzagelegging, schriftelijk of mondeling naar voren te brengen. Schriftelijk moet dit geschieden bij het college van burgemeester en wethouders. Mondelinge zienswijzen kunnen persoonlijk worden doorgegeven aan een medewerker van cluster Vergunningverlening en Handhaving.

Hattem, 22 april 2014

Naar boven