Logo Lingewaal
Publicatie Ontwerp Wijzigingsplan Waaldijk 50 te Herwijnen, Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzage legging bekend van het ontwerpwijzigingsplan ‘Waaldijk 50 te Herwijnen’.

Toelichting

Voor het kadastrale perceel Herwijnen, sectie T 1016 is een verzoek ingediend voor de splitsing van een woonboerderij. In het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied’ is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om een zelfstandige woning met de aanduiding ‘cultuurhistorisch waardevol’ te splitsen. De ontwikkeling kan gerealiseerd worden binnen de opgenomen wijzigingsbevoegdheid.

Ter inzage

Vanaf 24 april 2014 ligt het wijzigingsplan ‘Waaldijk 50 te Herwijnen’ gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het plan is in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000.

Daarnaast kunt u via de gemeentelijke website www.lingewaal.nl (actueel/bestemmingsplannen/ plannen in procedure) en www.ruimtelijkeplannen.nl kennisnemen van het wijzigingsplan.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen.

Naar boven