Logo Hoogeveen
Aanmeldingsnotitie MER Domeinweg 7 te Fluitenberg, Hoogeveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogeveen maken, gelet op het bepaalde in artikel 7.17, vierde lid, van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 17 februari 2014 heeft Maatschap Duinkerken-Haanstra, Domeinweg 7, te Fluitenberg een Aanmeldnotitie MER beoordeling ingediend waaruit blijkt dat de maatschap voornemens is hun vleeskuikenhouderij uit te breiden met 55.850 vleeskuikens.

Naar de mening van burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogeveen leidt de voorgenomen activiteit niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogeveen hebben daarom op 15 april 2014 besloten dat voor deze activiteit geen bijzondere omstandigheden aanwezig zijn waarvoor een milieueffectrapportage (MER) behoeft te worden opgesteld alvorens door hen een beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de voorgenomen activiteit.

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 24 april 2014 gedurende zes weken ter inzage in het Compagniehuis van de gemeente Hoogeveen, Raadhuisplein 24 te Hoogeveen.

Naar boven