Logo Hollands Kroon
Hollands Kroon Ontwerp-wijzigingsplan Slikkerdijk 6 te Wieringerwaard, Hollands Kroon

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders.

Grondslag: 3.4 Awb en 3.1 Wro

Onderwerp: bouwblokvergroting

Plangebied: Slikkerdijk 6 in Wierngerwaard

Doel plan: bedrijfsuitbreiding met nieuwe stal

Ter inzage

U kunt het ontwerp-wijzigingsplan van 16 januari 2014 tot en met 27 februari 2014 inzien tijdens openingstijden in het gemeentekantoor in MFA De Ontmoeting, De Verwachting 1, 1761 VM in Anna Paulowna. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak via tel. 088-321 5000.

Het ontwerp wijzigingsplan Slikkerdijk 6 te Wieringerwaard (NL.IMRO.19110000BPWSLIKKERDIJK6-/) is als volgt digitaal raadpleegbaar en beschikbaar:

Op de landelijke website ‘www.ruimtelijkeplannen.nl’ kunt u via het het tabblad plan bekijken het adres Slikkerdijk 6 in typen onder het tabblad locatie. U kunt ook de bovenstaande IMRO code invoeren onder het tabblad ID. U wordt naar het desbetreffende wijzigingsplan geleid.

Zienswijze indienen

Gedurende de inzagetermijn kunt u uw zienswijze mondeling of schriftelijk indienen. Belanghebbenden mogen van deze mogelijkheid gebruik maken.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hollands Kroon, postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerp-wijzigingsplan Slikkerdijk 6 te Wieringerwaard.

Mondeling

Voor een mondelinge zienswijze kunt u tot en met 24 februari 2014 een afspraak maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via tel. 088-321 5000. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven