Logo Terneuzen
Ontwerpwijzigingsplan ‘Verwijderen bestemming archeologie Sluiskiltunnel’, Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage wordt gelegd het ontwerp wijzigingsplan ‘Verwijderen bestemming archeologie Sluiskiltunnel’. In het wijzigingsplan wordt de dubbelbestemming voor archeologische waarden ter plaatse van het tracé van de Sluiskiltunnel (inclusief toeleidende wegen) verwijderd.

Het ontwerp wijzigingsplan ligt van 24 april tot en met 4 juni 2014 (digitaal) ter inzage bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestiging Markt 1 in Axel. De openingstijden van de publieksbalies zijn van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur. U kunt ook een afspraak maken.

Het ontwerp wijzigingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0715.WPBG07-ON01 is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Mondelinge zienswijzen kunnen, nadat hiervoor een afspraak is gemaakt, naar voren worden gebracht bij mevrouw J. Ocké van het team Planvorming, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455 000). Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tevens is het mogelijk om uw zienswijze schriftelijk via het e-mailadres wro@terneuzen.nl kenbaar te maken.

Terneuzen, 23 april 2014

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, secretaris, F.M.L. Lauret

burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven