Logo Hilvarenbeek
Definitief wijzigingsplan ‘Goirlesedijk 25, Hilvarenbeek

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek maken bekend, dat zij met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening op grond van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ overgaan tot het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch bouwblok’:

GOIRLESEDIJK 25 TE HILVARENBEEK

Omschrijving plan

Het wijzigingsplan betreft een vormverandering van het bestaande bouwblok op het perceel kadastraal bekend gemeente Hilvarenbeek, sectie P nummers 2046 en 2066 gedeeltelijk, plaatselijk bekend als Goirlesedijk 25, 5081 ND Hilvarenbeek. Aan de randen van het bestaande bouwblok wordt een deel van het bouwblok afgehaald, dit wordt aan de noordwestzijde toegevoegd.

Beroep

Het definitieve besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 25 april 2014 gedurende zes weken ter inzage, dus tot en met donderdag 5 juni 2014. Het besluit kunt u bij de Centrale Balie van het gemeentehuis inzien en/of ter plaatse digitaal raadplegen. Het besluit kunt u ook downloaden op onze website www.hilvarenbeek.nl , bij ‘wonen & bouwen’, ‘bestemmingsplannen’, onder ‘bestemmingsplannen gemeente Hilvarenbeek’.

Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Binnen de beroepstermijn kunnen zij die beroep hebben ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde Afdeling.

Hilvarenbeek, 24 april 2014

Burgemeester en wethouders voornoemd, R.F.I. Palmen, burgemeester,

M.J. Horeman, secretaris.

Naar boven