Logo Nieuwegein
Ontwerpprojectomgevingsvergunning ‘Kegelligplaatsen bij Plofsluis’, Nieuwegein

In het kader van de uitgebreide voorbereidingsprocedure ligt bij de receptie, Stadsplein 1, Nieuwegein van 17 april 2014 t/m 28 mei 2014 ter inzage:

De ontwerpprojectomgevingsvergunning voor de uitbreiding van de kegelligplaatsen bij de Plofsluis, kenmerk 292264.

U kunt dit ontwerpbesluit ook inzien via de website van de gemeente Nieuwegein ( www.Nieuwegein.nl ) of via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl , met IMRO-code NL.IMRO.0356.OVKL2014001-ON01 .

Wilt u een zienswijze kenbaar maken?

In de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt, mag iedereen op het ontwerpbesluit reageren. Zo´n reactie heet een zienswijze en kan zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan Burgemeester en wethouders van Nieuwegein, t.a.v. afdeling Duurzame Ontwikkeling, Postbus 1, 3430 Nieuwegein. Voor het geven van een mondelinge zienswijze neemt u contact op met Rex den Heijer via telefoonnummer (030) 607 13 03 of emailadres zienswijzen@nieuwegein.nl. Het verslag van het gesprek vormt vervolgens uw zienswijze. Na afloop van de ter inzage legging neemt de gemeente een definitief besluit waarvan indieners van een zienswijzen een afschrift krijgen. Als u een zienswijze heeft ingediend, stelt de gemeente u schriftelijk op de hoogte van het besluit en de manier waarop ze uw zienswijze hierbij heeft betrokken. Tegen het definitieve besluit, dat op deze pagina bekend zal worden gemaakt onder “genomen besluiten” kunnen belanghebbenden beroep indienen.

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein

16 april 2014

Naar boven