Logo Alkmaar
Omgevingsvergunning hoek Arcadialaan Rhijnvis Feithlaan, Alkmaar

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

Uitgebreide voorbereidingsprocedure: kennisgeving ontwerpbeschikking

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat zij voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Hoek Arcadialaan / Rhijnvis Feithlaan te Alkmaar: het oprichten van 64 appartementen en bijbehorende parkeervoorziening.

Datum einde zienswijzentermijn: tot 29 mei 2014

Hogere waarde wegverkeerslawaai

Voorts maken zij overeenkomstig het bepaalde in artikel 110a Wet geluidhinder (Wgh) bekend dat zij gelijktijdig voornemens zijn ten behoeve van het bouwplan een hogere waarde vast te stellen tussen 48 en 50 dB vanwege het wegverkeerslawaai afkomstig van de Smaragdweg, de N242 en de op- en afrit van de A9.

Verklaring van geen bedenkingen

In de raad van 2 december 2010 is besloten dat voor bepaalde categorieën van gevallen geen verklaring van geen bedenkingen benodigd is. Het voorgenomen bouwplan past niet in één van de aangewezen categorieën van gevallen. De gemeenteraad heeft de benodigde ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Zienswijzen

De ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken liggen met ingang van morgen gedurende zes weken ter inzage bij de balie Bouwen en Wonen van het Stadskantoor. Voor bezoekadres en openingstijden zie www.alkmaar.nl .

Een ieder kan gedurende deze termijn mondeling of schriftelijk eventuele zienswijzen over de ontwerpbesluiten naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 53, 1800 BC Alkmaar. Over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunnen alleen belanghebbenden zienswijzen naar voren brengen. Eventuele zienswijzen dienen uiterlijk op de hierboven genoemde datum einde zienswijzentermijn te zijn ingediend.

Naar boven