Logo Mook en Middelaar
Uitgebreide omgevingsvergunningen gasverdeelstation Heumensebaan 1, Mook en Middelaar

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een hekwerk rondom een nieuw gasverdeelstation ter plaatse van Heumensebaan ongenummerd in Molenhoek, kadastraal bekend als gemeente Mook en Middelaar, sectie A nummers 4044 (gedeeltelijk) en 6875 (gedeeltelijk) en het gebruik van het betreffende gebied ten behoeve van nutsvoorzieningen.

De omgevingsvergunning omvat de activiteiten het bouwen van een bouwwerk en het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 23 april 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Daarnaast zijn de stukken ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0944.OVGASHEUMENSEBAAN-ON01.

Zienswijze:

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld om op het ontwerpbesluit zijn of haar zienswijze kenbaar te maken. Een zienswijze dient u binnen zes weken na de datum van ter inzage legging in te dienen. Het kenbaar maken van een zienswijze kan schriftelijk of mondeling op afspraak. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 200, 6585 ZK Mook. Het is niet mogelijk om per e-mail een zienswijze in te dienen.

Voor meer informatie of een afspraak voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum op telefoonnummer (024) – 696 91 11 of via email gemeente@mookenmiddelaar.nl

Naar boven