Logo DelfzijlOntwerpbestemmingsplan ‘Bierum - Hereweg 38a’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bierum - Hereweg 38a’ is voor de bouw van een woning aan de Hereweg te Bierum. Deze locatie heeft in het geldende bestemmingsplan ‘Delfzijl - Buitengebied Noord’ bestemming ‘Agrarisch - Wierdenlandschap 1’ en een deel van het perceel is voorzien van de functieaanduiding ‘specifieke vorm van agrarisch - veldschuur’. De bestemming wordt gewijzigd in bestemming ‘Wonen’ en in de planregels is een sloopverplichting opgenomen voor de bestaande veldschuur. De locatie ligt achter de woning Hereweg 38 en is te bereiken via de toegangsweg gelegen tussen de woningen Hereweg 34 en Hereweg 38.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 17 april tot en met 28 mei 2014 ter inzage in het gemeentehuis. U maakt hiervoor een afspraak bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl of via telefoonnummer 140596 of bij de receptie. Het plan ligt ook ter inzage in de openbare bibliotheek, Oude Schans 23 te Delfzijl. Daarnaast is het plan in te zien via www.delfzijl.nl, ‘Bestuur en Beleid’, ‘Ruimtelijke Plannen’ (onder Beleid), ‘Bestemmingsplannen en beheersverordeningen’. De digitale versie van een bestemmingsplan is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan.

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u schriftelijke zienswijzen over het plan indienen bij de raad, postbus 20000, 9930 PA Delfzijl. Vermeldt u bovenaan de brief ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Bierum - Hereweg 38a’. U kunt uw zienswijzen ook mailen naar inspraakruimtelijkeplannen@delfzijl.nl met vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Bierum - Hereweg 38a’, uw naam, adres en woonplaats. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer (0596) 63 99 49.

Naar boven