Kennisgeving van de Staatssecretaris van Economische Zaken van 17 april 2014, nr. WJZ / 14067240, betreffende ontwerp-AMvB Uitvoeringsbesluit Meststoffenwet

De Staatssecretaris van Economische Zaken,

Gelet op artikel 43, eerste lid, onderdeel a, van de Meststoffenwet in samenhang met artikel 3:12, tweede lid, van de Algemene wet bestuursrecht;

Maakt bekend:

Een ontwerpbesluit tot wijziging van het Uitvoeringsbesluit Meststoffenwet in verband met de implementatie van voorgenomen beleid uit het vijfde actieprogramma Nitraatrichtlijn en de introductie van een regeling voor het gebruik van herwonnen fosfaten als meststof ligt ter inzage.

Gedurende zes weken na dagtekening van deze Staatscourant kan het ontwerp van de algemene maatregel van bestuur tot wijziging van het Uitvoeringsbesluit Meststoffenwet op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 17.00 uur worden ingezien op het secretariaat van de Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Prins Clauslaan 8 te Den Haag. Gedurende dezelfde termijn kan eenieder zijn zienswijze met betrekking tot het ontwerpbesluit mondeling of schriftelijk kenbaar maken aan:

De Staatssecretaris van Economische Zaken, Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK Den Haag, onder vermelding van ‘Ontwerp AMvB Uitvoeringsbesluit Meststoffenwet’.

Voor nadere inlichtingen over de procedure, voor het maken van een afspraak als u een zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of wanneer u het ontwerpbesluit in wilt komen inzien, neemt u contact op met het secretariaat van het programma mest (tel. 070-3798957).

Het ontwerp is eveneens in te zien via www.internetconsultatie.nl.

’s-Gravenhage, 17 april 2014

De Staatssecretaris van Economische Zaken, S.A.M. Dijksma

Naar boven