Logo Hattem
Verzoek omgevingsvergunning Kerkhofstraat 9 en 11, Hattem

Het college van burgemeester en wethouders maakt ingevolge artikel 3.10, lid 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend, dat een verzoek om omgevingsvergunning voor de activiteiten: bouw, handelen met gevolgen voor beschermde monumenten en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het verbouwen en splitsen van een monumentaal pand in een woonfunctie en horecafunctie op de locatie Kerkhofstraat 9 en 11 te Hattem is ingediend.

Kennis wordt gegeven van het voornemen van het college van burgemeester en wethouders om de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen.

De aanvraag en de ontwerpbeschikking liggen met ingang van 16 april 2014, gedurende een termijn van zes weken, ter inzage in het stadhuis. Een ieder die bedenkingen heeft tegen het verlenen van de omgevingsvergunning wordt in de gelegenheid gesteld een zienswijze omtrent het voornemen, gedurende de termijn van terinzagelegging, naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren te brengen. Schriftelijk moet dit geschieden bij het college van burgemeester en wethouders. Mondelinge zienswijzen kunnen persoonlijk worden doorgegeven aan een medewerker van cluster Vergunningverlening en Handhaving.

Hattem, 15 april 2014

Naar boven