Logo Heerenveen
Ontwerp-1e partiële herziening bestemmingsplan 2e en 3e fase Skoatterwâld (Watervelden), Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van donderdag 17 april 2014, gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt, de ontwerp-1e partiële herziening van het bestemmingsplan 2e en 3e fase Skoatterwâld (Watervelden), met bijbehorende stukken.

Ontwerp-herziening

De herziening betreft een aanpassing van de toegelaten afstand van bebouwing tot de perceelgrenzen in de Watervelden F en G, gelegen aan de Nienke van Hichtumweg te Heerenveen.

Inzage

Het ontwerp-bestemmingsplan kan worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad "Bestemmingsplannen", waarna u de mogelijkheid heeft het ontwerp-bestemmingsplan en de bijbehorende stukken op te roepen via het invullen van de locatie, de naam of het planid-nummer (NL.IMRO.00740000ph1skwwaterveld) van het ontwerp-bestemmingsplan.

De ontwerp-bestemmingsplanherziening en de bijbehorende stukken kunnen tevens gedurende de hiervoor genoemde termijn, tijdens openingsuren worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op de ontwerp-herziening.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN.

Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer Gerrit Haanstra, telefoon 0513-617740.

Naar boven