Logo Beuningen
Omgevingsvergunning voor oprichten adventurepark op Groene Heuvels 1 te Ewijk, Beuningen

Kennisgeving ontwerp beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

Locatie: Groene Heuvels 1 te Ewijk

Omschrijving: het oprichten van een adventurepark

Activiteiten: – Het (ver)bouwen van een bouwwerk.

– Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan.

U kunt de aanvraag, de ontwerpbeschikking en bijbehorende stukken inzien met ingang van 17 april 2014 tot en met 28 mei 2014. De stukken zijn raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld op de volgende wijze:

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 14, 6640 AA Beuningen.

In de zienswijze geeft u duidelijk aan op welke onderdelen van de ontwerp omgevingsvergunning deze betrekking heeft. Voor een afspraak of mondelinge zienswijzen neemt u contact op met de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving, telefoon 14 024. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Wij maken u erop attent dat u slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen als u ook een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

Naar boven