Logo Bladel
Ontheffing Wet geluidhinder voor plangebied terrein Leemskuilen 21 A Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken ingevolge artikel 110c lid 1 van de Wet geluidhinder, bekend, dat zij een hogere waarde hebben vastgesteld in verband met het bestemmingsplan “Leemskuilen 21 A” te Bladel. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van indicatief 6 woningen binnen het plangebied.

Het besluit tot vaststelling van een hogere waarde op grond van de Wet geluidhinder en de daarbij behorende stuken liggen met ingang van 17 april 2014 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis in Bladel. Tot en met 29 mei 2014 staat beroep open voor eenieder die tegen het voornemen zienswijzen heeft ingebracht en belanghebbend is en aan belanghebbenden wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20 019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het verzoek tot een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Bladel, april 2014

Naar boven