Aanvraag vergunning verdiepen onderwaterdam de ‘Doorn’ te Botlek Rotterdam, Rijkswaterstaat

Ontgrondingenwet

De minister van Infrastructuur en Milieu geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het besluit positief te beschikken op de aanvraag van Havenbedrijf Rotterdam N.V., voor een vergunning op grond van de Ontgrondingenwet.

De aanvraag betreft het verdiepen van de zogenoemde onderwaterdam de "Doorn" te Botlek Rotterdam.

Het doel van de ontgronding is het creëren van meer nautische diepte voor de scheepvaart.

Terinzagelegging

De vergunning met bijbehorende stukken ligt vanaf 17 april 2014 tot en met 28 mei 2014 ter inzage bij:

  • Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid, Boompjes 200 Rotterdam. Op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur en buiten deze uren na een vooraf gemaakte afspraak (telefoon: 06 10 92 89 48, fax: 010 402 70 81).

Beroep

Tegen bovengenoemd besluit kan tot en met 28 mei beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en ten minste het volgende te bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van de beschikking, waarop het verzoek is gericht, in ieder geval de vermelding van het bestuursorgaan dat de beschikking heeft afgegeven en zo mogelijk datum en kenmerk van de beschikking;

  • d. de gronden van het beroep.

Het beroep kan ook via de website http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht worden ingediend. Indien het beroep in een vreemde taal is gesteld en een vertaling voor een goede behandeling van het beroep noodzakelijk is, moet de indiener zorg dragen voor een vertaling.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer Pabbruwee van Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid, telefoonnummer 06 10 92 89 48.

De Minster van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van de afdeling Vergunningen Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid A.H. Bos-Massop

Naar boven