Logo Bergeijk
Omgevingsvergunning Dorpstraat 64 Luyksgestel, Bergeijk

(Her)bouwen van een woonhuis

Burgemeester en wethouders van Bergeijk maken bekend dat zij, gelet op artikel 2.1, eerste lid, onder a en c en 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

  • Het (her)bouwen van een woonhuis (gedeeltelijk buiten het bouwvlak) en het bouwen van een bijgebouw aan de Dorpstraat 64 te Luyksgestel.

De beschikking ligt met ingang van donderdag 17 april 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk. De beschikking is ook digitaal in te zien op de website voor de ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen de beschikking kan gedurende de genoemde termijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze ten aanzien van de desbetreffende ontwerpbeschikking kenbaar hebben gemaakt. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank te ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Een beroep moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Wanneer u er belang bij heeft dat dit besluit niet in werking treedt dan kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de hiervoor genoemde rechtbank.

Het besluit van het college van Burgemeester en wethouders treedt in werking daags na afloop van genoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening als hierboven genoemd is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Bergeijk, 16 april 2014

Hoogachtend,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk, Namens dezen, H.B.M. van Riet Medewerker vergunningen Afdeling Beheer Ruimte

Naar boven