Logo Mook en Middelaar
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Elzenstraat 16-16A, Mook en Middelaar

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 27 februari 2014 het bestemmingsplan Elzenstraat 16-16A gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld naar aanleiding van een tussenuitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (zaaknummer: 201300549/1/R2).

Het plangebied omvat de percelen behorende bij Elzenstraat 16 en 16A in Middelaar. Het bestemmingsplan heeft betrekking op een functieverandering van een voormalig agrarisch bedrijf aan Elzenstraat 16 in Middelaar naar een niet-agrarische functie. Elzenstraat 16A krijgt een bedrijfsbestemming voor een meubelmakerij en Elzenstraat 16 krijgt een gemengde bestemming voor een bed & breakfast, kleine groepsaccommodatie, een kookstudio, een workshopruimte en een woning.

Het bestemmingsplan is op het volgende onderdeel gewijzigd vastgesteld:

  • het landschapsplan en de regels die verwijzen naar het landschapsplan.

Inzien:

Het vaststellingsbesluit, het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van woensdag 16 april 2014 in het gemeentehuis ter inzage. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.BP11001Elz16MID-VA02 .

Beroep:

Tegen het gewijzigd vastgestelde plan staat rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Beroep tegen het gewijzigde plan kan worden ingesteld door belanghebbenden voor zover het beroep zich richt tegen de gewijzigd vastgestelde onderdelen van het plan. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan de dag na de terinzagelegging van het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan.

Beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, via voornoemd adres, worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum op telefoonnummer (024) 696 91 11 of via email gemeente@mookenmiddelaar.nl

Naar boven