Logo Schouwen-Duiveland
Intrekking vergunningen standplaats weekmarkt/seizoensmarkt Zierikzee en Renesse, Schouwen-Duiveland

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken bekend dat besloten is de verleende vergunningen aan “t Snoepboerke”, de heer C.J. van Zanten, adres en woonplaats onbekend, voor het innemen van een standplaats op de weekmarkt te Zierikzee en de seizoensmarkt te Renesse met ingang van heden in te trekken.

Tegen dit besluit kan na datum van deze publicatie een bezwaarschrift worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland, Postbus 5555, 4300 JA Zierikzee. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

Indien het bezwaar is ingediend, kan de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West Brabant, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda, worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voor het in behandeling nemen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Zierikzee, 11 april 2014

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland,

Naar boven