Logo Gilze en RijenWeigering ontwerp-omgevingsvergunning eerste fase (projectafwijkingsbesluit) Schoolstraat 64, Molenschot

Burgemeester en wethouders van gemeente Gilze en Rijen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn om de omgevingsvergunning eerste fase te weigeren voor het afwijken van het bestemmingsplan voor kamergewijze verhuur van de woning/berging en verdere aangehorigheden (maximaal 8 kamer eenheden) op de locatie Schoolstraat 64 in Molenschot, bestaande uit de activiteiten:

  • 1.Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo)

 

De aanvraag, de weigering ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 april 2014 tot en met 21 mei 2014 ter inzage in het gemeentehuis te Rijen. De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien van 8.30 uur tot 12.30 uur en donderdag van 8.30 uur tot 19.00 uur. Ook kunt u de stukken tijdens openingstijden inzien in MFA De Molenwiek, Schoolstraat 5 in Molenschot.

 

We plaatsen de weigering ontwerp-omgevingsvergunning ook op de internetpagina van de gemeente Gilze en Rijen (www.gilzerijen.nl). U vindt het in de rubriek ‘Bouwen en Wonen’, ‘Bestemmingsplannen’, onder ‘Projectafwijkingsbesluiten in procedure’ en vervolgens ‘Schoolstraat 64, Molenschot’.

 

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen door eenieder zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college van burgemeester en wethouders, en worden verzonden naar:

Gemeente Gilze en Rijen

College van Burgemeester en Wethouders

Postbus 73

5120 AB te Rijen

 

In dezelfde periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor wordt een hoorzitting georganiseerd na telefonische afspraak met Eun-Joo Buter, telefoonnummer: 0161-290137.

Namens het college van burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen, de secretaris, de burgemeester, ir. G.J.F.M. Vlekke dr. A.J.W. Boelhouwer

Naar boven