Logo Almere
Vaststelling hogere waarden ten behoeve van ‘gebied Almeerplant’, Almere

Besluit “Vaststelling hogere waarden ten behoeve van “gebied Almeerplant”, op grond van artikel 76, 83 en 110a Wet geluidhinder, ten behoeve van de omgevingsvergunning 1e fase voor de nieuwbouw van 59 koopappartementen op de plek van het voormalig tuincentrum Alméérplant, gelegen aan de Monteverdistraat 9, 1323 AE te Almere.

Dossiernummer SBA 134160-10-01

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 1 april 2014, met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht het besluit “Vaststelling hogere waarden ten behoeve van “gebied Almeerplant”, op grond van artikel 76,83 en 110a Wet geluidhinder, ten behoeve van de omgevingsvergunning 1e fase voor de nieuwbouw van 59 koopappartementen op de plek van het voormalig tuincentrum Alméérplant, gelegen aan de Monteverdistraat 9, 1323 AE te Almere. Gedurende de periode van ter inzage ligging van het ontwerpbesluit zijn er geen zienswijzen ontvangen.

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen van maandag 14 april 2014 tot en met maandag 26 mei 2014 ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis, Stadhuisplein 1. Via het digitaal loket, of telefonisch via telefoonnummer 14036, kunt hiervoor een afspraak maken.

Belanghebbenden die op tijd een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen tot en met 26 mei 2014 beroep instellen bij de Rechtbank Zwolle-Lelystad, Sector bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle (tel. 038 – 888 4444).Beroepschriften moeten zijn ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Voor schorsing van het besluit kan, indien er sprake is van een spoedeisend belang, naast het beroepschrift een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zwolle-Lelystad (zelfde adressering als hierboven). Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven