Logo Kaag en BraassemOntwerpbestemmingsplan Nieuwe Wetering Noord

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Nieuwe Wetering Noord met ingang van donderdag 10 april tot en met 21 mei 2014 voor een ieder ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan betreft het mogelijk maken van:

  • 1.6 geschakelde woningen en een appartementencomplex van 10 woningen tussen de Regenboogweg (nrs 41-67) en de Molendijk;

  • 2.4 geschakelde woningen tussen de Regenboogweg en de Noordveenweg (naast de school);

  • 3.2 geschakelde woningen tussen Regenboogweg nrs 13 en 15.

Er is tevens een besluit Hogere Grenswaarde nodig voor een aantal van de nieuwe woningen. Het ontwerp hiervan ligt tegelijkertijd ter inzage.

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het bestemmingsplan kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen, onder vermelding van 'zienswijze bestemmingsplan Nieuwe Wetering Noord'.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl via de ID-code: NL.IMRO.1884.BPNweWeteringNoord-ONT1 of via onze website, www.kaagenbraassem.nl. Inzage is ook mogelijk gedurende de openingstijden of op afspraak in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 9 april 2014

Naar boven