Logo Rucphen
Bestemmingsplan kom Sprundel wijzigingsplan Hertogstraat 17 te Sprundel, Rucphen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 14, lid 4, van het bestemmingsplan ‘Kom Sprundel’, medewerking hebben verleend aan het wijzigen van het bestemmingsplan om de bouw van acht seniorenwoningen mogelijk te maken op de locatie waar thans de voormalige gymzaal staat.

Deze wijziging houdt in dat de bestemming “Recreatie” van het perceel Hertogstraat 17 te Sprundel, kadastraal bekend gemeente Rucphen, sectie F, nummers 5595 en 5596, wordt gewijzigd in de bestemmingen “Wonen” en “Verkeer”.

Het Bestemmingsplan kom Sprundel wijzigingsplan Hertogstraat 17 te Sprundel en het bijbehorend besluit ligt met ingang van 10 april 2014 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis. Het plan (NL.IMRO.0840.2582KW001-DEF1) is eveneens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Deze mogelijkheid staat alleen open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen tegen het wijzigingsplan hebben ingediend, dan wel kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Wanneer een beroepschrift wordt ingediend, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven