Logo Nijmegen
Voorbereidingsbesluit voor ‘bedrijven Toorank Productions BV en Strydhagen Antiek Groothandel BV te Nijmegen’, Nijmegen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen maken bekend dat de gemeenteraad op 18 december 2013 op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor de gronden van de bedrijven Toorank Productions BV en Strydhagen Antiek Groothandel BV. Desbetreffende gronden zijn aangeduid op een bij het voorbereidingsbesluit behorende kaart.

Het voorbereidingsbesluit beoogt te voorkomen dat op de aangewezen gronden ongewenste ontwikkelingen plaatsvinden.

Het voorbereidingsbesluit heeft als gevolg dat aanvragen om een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen die worden ingediend na de inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit moeten worden aangehouden. Voorts is bepaald dat het verboden is het gebruik van de in dit besluit begrepen gronden of bouwwerken te wijzigen.

Het voorbereidingsbesluit treedt tegelijk met deze publicatie in werking en geldt voor de periode van één jaar. Het ligt vanaf de publicatiedatum ter inzage voor eenieder bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen.

Het voorbereidingsbesluit is tevens digitaal (in de vorm van een pdf-bestand) te zien op de gemeentelijke website http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Tegen dit besluit staat geen bezwaar of beroep open.

Naar boven