Logo Onderbanken
Ontwerpbestemmingsplan Zorgproject An gen Inj, Schinveld, Onderbanken

Burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 10 april 2014 gedurende een periode van zes weken het ontwerp bestemmingsplan "Zorgproject An gen Inj" ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de hoeklocatie van de Broekweg en de Broekstraat te Schinveld. Het plan beoogt het realiseren van een dagrecreatieve voorziening voor het beoefenen van diverse (ambachtelijke) activiteiten voor dagbesteding.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan als ook de onderliggende stukken kunnen gedurende de termijn van tervisielegging tijdens de openingstijden in het gemeentehuis te Schinveld worden ingezien. Voor het inzien buiten de openingstijden kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, mevr. W. Smeets, telefoon 045-5278750.

De stukken kunnen ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.onderbanken.nl > wonen, werken en leven > wonen en bouwen > bestemmingsplannen > Bestemmingsplan Zorgproject An gen Inj of via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0881.BPAngenInj-ON01

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 21 mei 2014) kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college. Een schriftelijke zienswijze kan worden gezonden aan het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken, Postbus 1090, 6450 CB te Schinveld. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, mevr. W. Smeets, telefoon 045-5278750.

Schinveld, 9 april 2014

Burgemeester en wethouders van Onderbanken

Naar boven