Logo Huizen
Omgevingsvergunning hondenhotel Oud Blaricummerweg 20, Huizen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen maken overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat vanaf 11april 2014 de vastgestelde omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan en het oprichten van een inrichting voor een hondenhotel aan Oud Blaricummerweg 20 in Huizen ter inzage ligt.

Inhoud omgevingsvergunning

De vergunning maakt het mogelijk dat één van de bestaande gebouwen en delen van de buitenruimte rondom de woning kunnen worden gebruikt als hondenhotel voor in totaal maximaal 25 honden.

Inzien omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de gemeentelijke website www.huizen.nl. Door onder het kopje Bouwen en verbouwen te klikken op “Bouwprojecten”, gevolgd door “Lopende projecten”, gevolgd door “hondenhotel Oud Blaricummerweg 20” kunt u het besluit, om de omgevingsvergunning te verlenen, raadplegen.

De omgevingsvergunning is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.PBHONDENHTLOBLW20-VG01

Daarnaast ligt de omgevingsvergunning vanaf 11 april gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (centrale receptie). Dit klantcontactpunt is geopend op ma, di, do: 8.30 – 17.00 uur, wo: 07.30 – 19.30 uur en vr: 08.30 – 16.00 uur.

Beroep instellen?

Tot 24 mei 2014 kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld door:

  • degenen die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. In dit geval is dat 24 mei 2014. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van de omgevingsvergunning. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schort de inwerkingtreding van het besluit wel op. De omgevingsvergunning treedt dan namelijk in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening binnen de bovengenoemde termijn moet worden gericht aan de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Huizen, 10 april 2014

Naar boven