Logo Zeist
Verlening omgevingsvergunning voor Weg naar Heibergen 1-3, Zeist

Besluit omgevingsvergunning ex. artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo voor het perceel Weg naar Heibergen 1-3 te Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken bekend dat zij hebben besloten om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit ‘planologisch strijdig gebruik’ ten behoeve van de uitbreiding van de bestaande manege met verschillende bouwwerken op het perceel Weg naar Heibergen 1-3 te Zeist (dossier OV20130658). Tegen de ontwerpvergunning zijn geen zienswijzen ingediend. De documenten liggen vanaf 10 april 2014 tot en met 22 mei 2014 ter inzage in de Publiekshal van de gemeente Zeist, Het Rond 1 te Zeist. Het plan is tevens in te zien op de website van de gemeente Zeist www.zeist.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gelet op de voorbereiding van het besluit met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning beroep instellen. Daartoe moet binnen zes weken een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht o.v.v. bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Wanneer u beroep aantekent, dient u in het beroepschrift in ieder geval het volgende te vermelden:

  • uw naam en adres;

  • de datum waarop u het beroepschrift schrijft;

  • een omschrijving van de beslissing waartegen u beroep aantekent en zo mogelijk een kopie van de beslissing;

  • de redenen waarom u beroep aantekent;

  • indien het beroepschrift niet in het Nederlands is opgesteld, dient u voor een goede Nederlandse vertaling te zorgen.

Tevens moet u het beroepschrift ondertekenen. Aan het indienen van een beroepschrift zijn kosten verbonden.

Naar boven