Logo Hoogeveen
Bestemmingsplan Hollandscheveld, wijzigingsplan Hollandscheveldse Opgaande 77, Hoogeveen

Het college van B&W heeft op 24 december 2013 het bestemmingsplan Hollandscheveld, wijzigingsplan Hollandscheveldse Opgaande 77 ongewijzigd vastgesteld en besloten geen exploitatieplan voor het gebied vast te stellen. Het plan maakt de realisatie van een woning mogelijk.

Inzage

De stukken liggen van 15 januari tot en met 25 februari 2014 ter inzage bij de Gemeentewinkel. U kunt de stukken ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0118.2013BPW8024001-VG01. Tevens kunt u het plan via www.hoogeveen.nl/inzage raadplegen.

Beroep/ verzoek voorlopige voorziening

Tijdens de inzagetermijn kunt u beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit als u:

  • een belanghebbende bent die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het college van B&W;

  • een belanghebbende bent en aan kunt tonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest u tijdig tot het college van B&W te wenden.

U kunt dit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u een beroep heeft ingesteld, kunt u ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit van het college van B&W treedt in werking op de dag na het verstrijken van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat over dat verzoek is beslist.

Naar boven