Logo LeerdamBEKENDMAKING GEWIJZIGD VASTGESTELD-WIJZIGINGSPLAN KORTGERECHT 16-18 IN SCHOONREWOERD, LEERDAM

Volgens de artikelen 3.6 en 3.9a Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Leerdam het volgende bekend.

Het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan "Kortgerecht 16-18, Schoonrewoerd" ligt voor iedereen ter inzage. De wijziging heeft betrekking op het met circa vijf meter naar het zuiden verplaatsen van de beoogde stal en hiermee ook de ligging van het bouwvlak. Ook is er nu sprake van een verbeelding waarop het bouwvlak op een eenduidige wijze staat aangegeven.

Het plan is gelegen aan het Kortgerecht 16-18 in Schoonrewoerd. Het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan voorziet in het vergroten van het agrarisch bouwvlak. Door het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan wordt het mogelijk om een stal op het betreffende perceel te bouwen.

U kunt de stukken van donderdag 10 april 2014 tot en met 21 mei 2014 (6 weken inzien). U kunt genoemd wijzigingsplan op meerdere manieren inzien. U kunt het plan in zien in het Stadskantoor, Dokter Reilingplein 1 in Leerdam. De openingstijden zijn 09.00 uur en 12.30 uur. Het plan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl, of op de gemeentelijke website, www.leerdam.nl of op het gemeentelijk elektronisch blad.  

Tijdens de inzagetermijn kunt u een beroepschrift tegen het genoemd wijzigingsplan indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag wanneer u:

-belanghebbende bent die tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht; de

-belanghebbende bent die niet eerder een zienswijze heeft ingediend en redelijkerwijs kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze in te dienen;

-belanghebbende bent en er sprake is van een wijziging ten opzichte van het ontwerpplan.

Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten:

  • 1.de naam en het adres van de indiener;

  • 2.de dagtekening;

  • 3.een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • 4.de gronden van het beroep.

 

Zij die beroep instellen kunnen ook een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift.

 

Het besluit van het college en daarmee het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Leerdam, 9 april 2014

Burgemeester en wethouders van Leerdam

Naar boven