Logo Hardenberg
Omgevingsvergunning uitgebreide procedure Schuineslootweg 35b Schuinesloot, Hardenberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning heeft verleend:

Schuinesloot, Schuineslootweg 35b.

Het plan omvat het toevoegen van een woning in lintbebouwing aan de Schuineslootweg in Schuinesloot.

De omgevingsvergunning betreft een geval als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo. Het betreft een omgevingsvergunning die is voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure.

De omgevingsvergunning ligt zes weken na publicatie tijdens openingstijden ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis.

De beschikking is ten opzichte van de ontwerp beschikking (heeft vanaf 5 februari 2014 zes weken ter inzage gelegen) niet gewijzigd. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

Tijdens de ter inzage termijn kunnen belanghebbenden tegen deze beslissing op grond van de Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift indienen bij de rechtbank Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Het beroepsschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden (motivering) van het beroep.

Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan wethouders naar voren hebben gebracht. Tevens kan binnen de genoemde termijn bij de voorzieningenrechter van genoemde rechtbank een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Voor de procedures is griffierecht verschuldigd. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven