Logo Halderberge
Wijzigingsplan ‘Park De Nieuwe Riet’ te Oud Gastel, Halderberge

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat met ingang van 16 januari 2014 gedurende zes weken (tot en met 26 februari 2014) voor een ieder het wijzigingsplan Park De Nieuwe Riet te Oud Gastel (NL.IMRO.1655.BWP6002-C001) ter inzage ligt. De inhoud van het wijzigingsplan betreft de realisatie van 31 recreatiewoningen inclusief extra parkeergelegenheid, verplaatsing van de bedrijfswoning en landschappelijke inpassing. Het plangebied betreft de gronden aan de Noordhoeksestraat 3a te Oud Gastel.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Er kan uitsluitend beroep worden ingesteld tegen het wijzigingsplan door belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat waren een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Bovengenoemd wijzigingsplan kunt u inzien:

  • bij de servicebalie op het gemeentehuis, Parklaan 15 te Oudenbosch op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 15.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, alsmede op maandag van 17.30 tot 19.00 uur;

  • via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Oudenbosch, 15 januari 2014

Naar boven