Logo Tynaarlo
Ontwerp-omgevingsvergunning Schelfhorst 24 Paterswolde, Tynaarlo

De gemeente Tynaarlo is voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het gewijzigd gebruik van het perceel en de woning Schelfhorst 24 Paterswolde. Het perceel heeft nu een verblijfsrecreatieve bestemming en de woning dient als bedrijfswoning te worden aangemerkt. In de nabije toekomst zal de woning afgesplitst worden van het verblijfsrecreatieve terrein en zal de woning gebruikt worden als ‘burgerwoning’. Om het strijdige gebruik op te heffen en het nieuwe gebruik mogelijk te maken wordt een uitgebreide procedure omgevingsvergunning gevolgd.

Ter inzage ontwerp-omgevingsvergunning

De ontwerp-omgevingsvergunning (NL.IMRO.1730.ABSchelfhorst24PW-0301) ligt met ingang van vrijdag 11 april 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Kornoeljeplein 1 te Vries.

De ontwerp-omgevingsvergunning kan in die periode (zonder afspraak) worden ingezien tijdens de openingstijden van de afdeling Publiekszaken. Zie hiervoor onze website www.tynaarlo.nl . Buiten deze openingstijden is inzage van de ontwerp-omgevingsvergunning na telefonische afspraak mogelijk.

De ontwerp-omgevingsvergunning is digitaal in te zien op onze website en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Heeft u een zienswijze?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan iedereen een zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning schriftelijk richten aan het college van burgermeester en wethouders van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA te Vries.

Tevens bestaat de mogelijkheid om mondeling reacties kenbaar te maken. Hiervoor dient vooraf een afspraak te worden gemaakt. Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de afdeling Beleid & Regie, team Fysiek Beleid, telefoonnummer 0592 – 266 662.

Naar boven