Logo Dinkelland
Ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied, Saterslostraat 8 Deurningen’, Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van vrijdag 19 april 2013 voor een periode van zes weken het ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied, Saterslostraat 8 Deurningen” ter inzage ligt. Het ontwerp-wijzigingsplan voorziet in het vergroten van het bestemmingsvlak voor de bestemming “Wonen”, waardoor de mogelijkheid ontstaat om een extra schuur te bouwen op het perceel.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van 19 april 2013 tot 31 mei 2013 tijdens de openingsuren ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis te Denekamp.

Het wijzigingsplan is ook te raadplegen via de landelijke website door middel van de link

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1774.BUIBPSATERSLOSTR8-0302

De bronbestanden zijn te vinden op http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan een ieder mondeling dan wel schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kun u indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp.

Voor het geven van een toelichting of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met R. Vrijland van de afdeling Maatschappelijke Effecten, tel. 0541-854100. Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de tervisielegging om termijnoverschrijding te voorkomen.

Naar boven