Logo Zwijndrecht
Ontwerpbestemmingsplan ‘Molenweg 60, Heerjansdam’, Zwijndrecht

Het College van Burgemeester en Wethouders van Zwijndrecht maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan ‘Molenweg 60, Heerjansdam’, nummer NL.IMRO.0642.mp06molenweg60-2001 met ingang van 18 april 2013 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het plangebied wordt als volgt begrensd:

Aan de noordzijde door de Molenwei en het aan de andere zijde van de Molenwei gelegen sportpark Aan de zuidzijde door een watergang welke het perceel scheidt van de kern van Heerjansdam. Aan de oostzijde wordt de grens gevormd door een agrarisch perceel. Tenslotte wordt het plangebied aan de westzijde begrensd door de Molenweg.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt van 18 april 2013 tot en met 29 mei 2013 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Het ontwerp-bestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder ruimtelijke plannen → bestemmingsplannen → bestemmingsplannen in procedure) en daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder bestemmingsplannen, zoek op Zwijndrecht).

Eenieder kan gedurende de termijn van ter inzage legging bij de gemeenteraad zienswijzen op het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van “zienswijze ontwerp-bestemmingsplan ‘Molenweg 60, Heerjansdam” op de volgende wijze:

  • schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).

Ontwerp-besluit hogere grenswaarde

Tevens wordt op grond van artikel 110 c, lid 2 van de Wet geluidhinder bekend gemaakt dat met ingang van 18 april 2013, het ontwerp besluit hogere grenswaarde Molenweg 60 te Heerjansdam gedurende zes weken ter inzage ligt. Gedurende deze termijn kan een belanghebbende zienswijzen naar voren brengen bij het college van Burgemeester en Wethouders op bovengenoemde wijze.

17 april 2013

Burgemeester en Wethouders van Zwijndrecht,

Naar boven