Logo Kapelle
Ontwerpbestemmingsplan loonbedrijf Nijssen, Kapelle

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken ingevolge artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb bekend dat met ingang van donderdag 11 april 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt een ontwerp van het bestemmingsplan loonbedrijf Nijssen.

Plangebied

Het plangebied bestaat uit 2 verschillende kadastrale percelen. Een perceel aan de Bredeweg te Wemeldinge, kadastraal gemeente Kapelle, sectie R, nummer 261. En een (gedeelte van) het perceel aan de Noordelijke Achterweg te Wemeldinge, kadastraal gemeente Kapelle, sectie R, nummer 916.

Hoofdlijnen van het plan

Het bestemmingsplan regelt de verplaatsing van loonbedrijf Nijssen van de huidige locatie aan de Noordelijke Achterweg naar een nieuwe locatie aan de Bredeweg. Hiervoor wordt aan de Bredeweg een agrarisch bouwvlak gevestigd waarbinnen één bedrijfswoning en bedrijfsgebouwen gerealiseerd kunnen worden ten behoeve van het loonbedrijf. Aan de Noordelijke Achterweg wordt een bestaand agrarisch bouwvlak omgezet in de bestemming Wonen, zonder bouwvlak.

Het plan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het Servicecentrum Kapelle op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Deze stukken zijn tevens in pdf-versie te raadplegen op de gemeentelijke website www.kapelle.nl via het pad Inwoner > Bouwen en Wonen > Bestemmingsplannen. Een volledig digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan, met code NL.IMRO.0678.loonbedrijfnijssen-OW01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeente Kapelle, Postbus 79, 4420 AC te Kapelle. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 0113.

Kapelle, 10 april 2013

Burgemeester en wethouders van Kapelle.

Naar boven