Logo Sittard-Geleen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kantorenpark Station Sittard’, Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Kantorenpark Station Sittard’ (het gml-bestand NL.IMRO.1883.BPKantoorStatSitt-ON01) ter inzage ligt. Het plangebied van het bestemmingsplan Kantorenpark Station Sittard ligt ten westen van het NS-station in het centrum van Sittard.

Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Valkstraat, Lupinestraat en Tunnelstraat; aan de oostzijde door de spoorlijn. De begrenzing aan de zuidzijde is de Bergerweg; het bedrijventerrein Bergerweg aan de Handelsstraat en de onderwijsstrook aan de Valkstraat vormen de begrenzing aan de westzijde.

Het ontwerp van het bestemmingsplan beoogt het actualiseren en conserveren van de huidige planologische situatie.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 11 april 2013 tot 23 mei 2013 voor eenieder ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen, Markt 1 te Geleen.

De openingstijden van de balie zijn dagelijks van 9.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak.

Het ontwerp bestemmingsplan is tevens in te zien op: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen de termijn van ter inzage legging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling (maar bij voorkeur schriftelijk) zijn of haar zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de Raad van de gemeente Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het team Gebiedsontwikkeling, na telefonische afspraak met dhr. R. Driessen, telefoon 14 046. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

10 april 2013

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen

Naar boven