Logo Hellendoorn
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Buitengebied 2009, herziening Luttenbergerweg 37’, Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt met ingang van zaterdag 13 april 2013 gedurende zes weken ter, derhalve tot en met vrijdag 24 mei 2013, ter inzage het besluit van de raad van de gemeente Hellendoorn van 12 maart 2013, nummer 13INT00102 tot vaststelling van het bestemmingsplan "Buitengebied 2009, herziening Luttenbergerweg 37". Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214.

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan met de unieke naam: NL.IMRO.0163.BPBULUTTENBWG37-VG01 inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link:

http://iturl.nl/snYXO.

Downloaden en inzien van een pdf-versie van het vastgestelde bestemmingsplan is mogelijk op de website van de gemeente via de link: http://iturl.nl/snt7a2.

Ga vervolgens op de betreffende pagina naar het bovenvermelde bestemmingsplan

Het plangebied betreft de huidige agrarische locatie op het adres Luttenbergerweg 37 te Haarle met de direct omliggende agrarische gronden. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd de agrarische bestemming om te vormen naar de nieuwe bedrijfsvoering gericht op het bieden van zorg en begeleiding van mensen met een beperking. Daartoe is er een zorgboerderij aanwezig en wordt het onder andere mogelijk gemaakt een assemblageafdeling te realiseren, die zich richt op vervoermiddelen voor mensen met een beperking.

Aangezien niemand tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan heeft kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad, kunnen uitsluitend belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage (art 6:13 Awb)

Het beroepschrift dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw beroep stoelt (de motivering).

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst het in werking treden van het bestemmingsplan niet. Daartoe kan, eveneens gedurende de termijn van terinzagelegging, een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven