Logo Assen
Verleende omgevingsvergunning uitbreiden bedrijf, Asserstraat 133 Ubbena, Assen

Burgemeester en wethouders van Assen maken bekend, dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo, afwijken van de regels van het bestemmingsplan Buitengebied, herziening artikel 30 WRO. Zij hebben een omgevingsvergunning verleend voor het uitbreiden van het gebruik van het bestaande pand aan de Asserstraat 133 te Ubbena.

Korte beschrijving beoogde ontwikkeling

Het beoogde initiatief betreft het uitbreiden van de bestaande glasblazerij.

Ter inzage

Het ontwerp afwijkingsbesluit en de bijbehorende stukken hebben gedurende zes weken ter inzage gelegen. Hierop zijn geen reacties binnengekomen.

De omgevingsvergunning en de stukken daarbij, liggen tot en met 23 mei 2013 tijdens werkdagen ter inzage bij de balie Vergunningen en Handhaving in het stadhuis, Noordersingel 33. Het plan kunt u ook lezen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroepschrift en verzoek om voorlopige voorziening

Tijdens de inzagetermijn bestaat de mogelijkheid een schriftelijk beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, Sector Bestuursrecht, Postbus 200, 9400 AE Assen. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zienswijzen bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de bovengenoemde sector.

Naar boven