Logo Venlo
Bestemmingsplan ‘Kranenbreukershuis, Hoekstraat 6-10’ te Tegelen, Venlo

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de ter inzage legging bekend van:

Dit vastgestelde bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling en herbestemming van het leegstaande monumentale Kranenbreukershuis aan de Hoekstraat 6-10 in Tegelen.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt de dag na publicatie tot en met het einde van de beroepstermijn tijdens de openingstijden ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Prinsessensingel 30 te Venlo. U dient zich te melden bij de receptie/centrale balie.

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook terug te vinden op de gemeentelijke website www.venlo.nl, in de rubriek Wonen en Milieu, onder bestemmingsplannen. Het digitale plan kan worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0983.BP201217HOEKSTRAAT-VA01

Er kan gedurende een termijn van zes weken, vanaf de dag na ter inzage legging door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht beroep worden ingesteld. Voorts kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden voor zover dit beroep betrekking heeft op de wijzigingen die door de raad in het bestemmingsplan zijn aangebracht.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag of via https://digitaalloket.raadvanstate.nl . Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking de dag na het einde van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn bij de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Venlo, 10 april 2013

Naar boven