Logo Bussum
Bekendmaking Ontwerpbesluit omgevingsvergunning planologisch strijdig gebruik van het pand aan de Lammert Majoorlaan 1, Bussum

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Bussum maken overeenkomstig artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat er een ontwerpbesluit ter inzage ligt.

Het ontwerpbesluit heeft betrekking op het veranderen van het gebruik van ‘kantoor’ naar ‘wonen’.

De aanvraag om omgevingsvergunning is in strijd met het bestemmingsplan “Oudere Dorp”. In het bestemmingsplan is bepaald dat enkel ter plaatse van de aanduiding ‘wonen’ de voor ‘Kantoor’ aangewezengronden mogen worden gebruikt voor woningen. Op de plankaart kent het perceel Lammert Majoorlaan 1 enkel de bestemming Kantoor, zonder de toevoeging ‘wonen’. Derhalve kan het pand niet worden gebruikt als woning.

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om gelet op artikel 2.1 eerste lid 1 onder c van de Wabo en gelet op artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3˚ van de Wabo, de omgevingsvergunning en toestemming voor planologisch strijdig gebruik te verlenen.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning wordt gepubliceerd via de Staatscourant, de website van de gemeente Bussum (www.bussum.nl) en BussumsNieuws. De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ligt ter inzage van donderdag 11 april 2013 tot en met woensdag 22 mei 2013 ter inzage in het gemeentehuis van Bussum (Brinklaan 35, 1404 EP Bussum). Voor inzage en nadere informatie kunt u tevens contact opnemen met de afdeling Vergunningen en Handhaving via telefoonnummer (035) 69 28 633.

Reageren: Tijdens deze termijn van zes weken (na publicatiedatum) kunnen er door belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingediend. De schriftelijke zienswijze kan gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders van Bussum. Een zienswijze kan niet worden ingediend via elektronische weg (email, sms, etc.), behalve per fax (035) 692 85 00.

Naar boven