Logo Aalten
Bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 2014’, Aalten

Inspiratieavond 10 april in Lintelo

De gemeente Aalten is bezig met de voorbereidingen voor één nieuw bestemmingsplan voor het hele landelijk gebied. Vooruitlopend op het nieuwe bestemmingsplan is een Nota van wijzigingen opgesteld. In de nota zijn per thema op hoofdlijnen de uitgangspunten opgenomen voor het nieuwe, op te stellen bestemmingsplan Landelijk Gebied Aalten. Deze wijzigingen komen voort uit het vastgestelde beleid van de afgelopen jaren. Het college heeft ingestemd met de ontwerptekst van de Nota van wijzigingen voor het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2014.

Inzien

Met ingang van 5 april 2013 ligt het ontwerp van het Nota van wijzigingen voor het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2014 voor een periode van vier weken voor iedereen ter inzage. De nota is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. U kunt de nota ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Stationsstraat 8 in Aalten.

Inspiratieavond

Op woensdag 10 april 2013 wordt er vanaf 19:30 uur een inspiratieavond gehouden in het Kulturhus Lintelo, Schooldijk 23 in Aalten. U bent hierbij van harte welkom. Er wordt dan een toelichting gegeven op de ontwerpnota. Daarnaast kunt u de nota inzien, vragen stellen en hierover uw mening geven.

Inspraak

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie over deze ontwerpnota geven. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van ‘inspraakreactie ontwerp Nota van Wijzigingen bestemmingsplan LG 2014’.

Meer weten?

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een reactie te geven kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Economie via telefoonnummer (0543) 49 31 51 of 49 31 54.

Naar boven