Logo Venlo
Verbouwen pand locatie Boekenderhofweg 15, kadastraal bekend gemeente Venlo, sectie N, nummer 3595 (ged.) te Blerick, Venlo

Bekendmaking ontwerpbesluit omgevingsvergunning, uitgebreide procedure voor het verbouwen van een pand ten behoeve van een Thomashuis en een Herbergier op de locatie Boekenderhofweg 15, kadastraal bekend gemeente Venlo, sectie N, nummer 3595 (ged.) te Blerick.

Burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo:

  • Blerick, Boekenderhofweg 15, kadastraal bekend gemeente Venlo, sectie N, nummer 3595 (ged.), voor het verbouwen van een pand ten behoeve van een Thomashuis en een Herbergier (2012-1248)

Inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 11 april 2013 gedurende zes weken op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en donderdags van 08.00 tot 20.00 uur in de Stadswinkel, Prinsessesingel 30 te Venlo, voor eenieder ter inzage. De bekendmaking van het voornemen vindt plaats in het E3 journaal, de Staatscourant en op de gemeentelijke website (rubriek Actuele bekendmakingen en rubriek Wonen en Milieu). De stukken kunnen hier als pdf-bestand worden gedownload. Dit geldt niet voor (bouw)tekeningen.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning. Deze zienswijze bevat uw naam, adres, het registratienummer, motivatie, datum en een handtekening. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 3434, 5902 RK Venlo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Gebouwde Omgeving, bereikbaar op telefoonnummer 077-359 6591.

Naar boven