Logo Rijnwaarden
Ontwerpbestemmingsplan ‘scheepswerf Tolkamer en steenfabrieken’, Rijnwaarden

Burgemeester en wethouders van Rijnwaarden leggen het ontwerpbestemmingsplan van de scheepswerf Tolkamer en steenfabrieken ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de scheepswerf in Tolkamer en de steenfabrieken in Spijk, Pannerden (Kijfwaard) en de steenfabriek nabij de Bylandt. Het bestemmingsplan maakt deel uit van het actualisatie traject van alle bestemmingsplannen binnen de gemeente Rijnwaarden. Voor meer informatie hierover verwijzen we u naar de website van de gemeente onder het kopje “projecten”.

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 11 april 2013 gedurende 6 weken (tot en met woensdag 22 mei 2013) ter inzage. Binnen deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze (schriftelijk of mondeling) kenbaar maken. U kunt uw reactie richten aan de gemeenteraad van Rijnwaarden, postbus 49, 6916 ZG te Tolkamer.

Het plan is tijdens de periode van ter visie ligging digitaal te benaderen via de gemeentelijke website. Op de site kunt u het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken vinden onder “ruimtelijke plannen” en vervolgens “lijst met plannen”. Stukken kunnen tevens worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de mededeling op de gemeentelijke informatiepagina.

Naar boven