Logo Rucphen
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor bouw parochiecentrum met mortuarium/uitvaartcentrum te Sint Willebrord, Rucphen

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de bouw van een parochiecentrum met mortuarium/uitvaartcentrum aan de Pastoor Bastiaansensingel 4B te Sint Willebrord. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de activiteiten bouwen en afwijken van het bestemmingsplan.

Teneinde medewerking te kunnen verlenen aan voornoemde activiteiten zijn burgemeester en wethouders voornemens om op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo vergunning te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan. De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken kunnen met ingang van vrijdag 5 april 2013 gedurende zes weken door een ieder worden ingezien bij de publieksbalie van het Dienstverleningscentrum aan de Binnentuin 1 te Rucphen.

Zienswijzen

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG, Rucphen. Mondelinge zienswijzen kunnen enkel op afspraak worden ingebracht bij de afdeling Ruimte. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 0165-349760.

Naar boven